Om oss

I 25 år arbetade Arnold Sundell som gårdsmästare på Håvens Egendom. Egendomen användes under olika tidpunkter för olika ändamål. Allt från spannmål, potatisodling och till slut mjölkkor. Arnold har alltid velat utveckla nya idéer och även vågat att testa små projekt vid sidan om. År 1993 kom stakettanken...
Det var då Sundells Stängselservice såg dagens ljus. Från början använde vi vårt garage för att sälja stängselmaterial, men sortimentet utökades och platsen blev för liten. 2002 beslöt sig Arnold att satsa fullt ut på sin stängselfirma och slutade sin anställning på Håvens Egendom.

Från början sålde vi mest stängsel och tillbehör, men efter några år fanns efterfrågan på att sätta upp staket hos kunder.  Sundells Stängselservice har under åren satt staket från Hova i norr till Habo i söder, från Göteborg i väst till Hjo i öst.

Idag är det uppsättning av staket som vi har nischat oss mest mot, samtidigt som du som kund ska kunna hitta ett ändamålsenligt sortiment av varor för staket för såväl lantbrukare, hästägare, villaägare som industrier.

Vi har under året utökat vårt sortiment successivt och har därmed behövt större yta. 2010 byggde vi nya lokaler, som var väl lämpade för vår verksamhet.     
Du är välkommen att besöka våra lokaler som ligger 5 km utanför Tidaholm, utmed väg 195 mot Hjo.